Tisztelt Látogató,
Elindult új, mobiloptimalizált webáruházunk, ahol akár tablet, vagy mobiltelefon segítségével is vásárolhat percek alatt termékeinkből. Sőt, a megvásárolt terméket azonnal, bankkártyás tranzakcióval is kifizetheti.

Az új oldalunkat a www.hintaagy-pingpongasztal.hu linken éri el.

 

Webshop

Éljen a retro! Régi idők játékai új köntösben


Játszani mindenki szeret. Egy vidám társasjáték minden összejövetelbe életet lehel, összehozza az ismeretleneket, felszabadítja a gátlásokat és jó kiinduló alapot biztosít a felhőtlen szórakozáshoz. Erre a feladatra azonban nem minden játék alkalmas. Mi most olyan alternatívát ajánlunk, amellyel már szüleink és nagyszüleink is elütötték az eseménytelen délutánokat és a hosszú estéket.

Éljen a retro! A retro játékok tökéletesek erre a célra, ilyen például a megunhatatlan csocsó, a nosztalgikus gombfoci vagy a mindig izgalmas pingpong. Ezekben a játékokban az a fantasztikus, hogy kevés kiegészítővel maximális vidámságot és izgalmat tudnak teremteni. Elég néhány vállalkozó kedvű játékos és már indulhat is a szórakozás. Kiváló és tartalmas időtöltést jelent barátokkal, családi körben, de kettesben is maradéktalan élmény lehet egy jó kis meccs.

Rendelje meg Ön is a régi idők játékait és engedje, hogy magával ragadja a nosztalgia. Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken és rendeljen!

További akciókról a termékek leírásában talál információt.
Bruttó ár:  28 644 Ft
 
ÁFA tartalom: 27%
Mennyiség:  db
Bruttó ár:  44 272 Ft
 
ÁFA tartalom: 27%
Mennyiség:  db
Bruttó ár:  13 725 Ft
 
ÁFA tartalom: 27%
Mennyiség:  db
1211 Budapest, Központi u.31. (Csepel Művek) • Tel.: Ügyintézés munkaidőben:06-1-425-3333. • Mobil: Munkaidő után hívható Mobil: 06-30-919-9949 • info@szervalduo.hu • Minden jog fenntartva! • Webfejlesztés: Epic.hu