Termékek
 

Téli játék - Speedy szankó

Gyermek játék - háromelemes hinta


Achilles hintaágy
Cégünk már tizenöt éve gyárt különböző pingpongasztalokat, mind verseny, mint hobbyként játszók részére.
Folyamatos korszerűsítésnek köszönhetően ma már minden igényt kielégítő pingpongasztalokat készítünk.

Megtalálhatók közöttük az egyszerű  nyitható lábú pingpongasztalok  a kerekes pingpongasztalok, illetve a komolyabb igénybevételre- iskoláknak, kluboknak- készített  Tournament pingpongasztal és  Tournament kerekes pingpongasztalok. Ezek a beltéri pingpongasztalaink.


Asztalifoci csocsó
Szabadtérre, a Vega Star kültéri pingpongasztalt gyártjuk. Ezek abszolút időjárás és vízálló álló pingpongasztalok, melyekről hét éves gyártási tapasztalatunk ad garanciát.

Kerti hintaágyakat tíz éve gyártunk,  a legolcsóbb hintaágyaktól a luxus kivitelű, minden igényt kielégítő hintaágyakig. Kerti hintaágyainkat beégetett porfestéssel ( szinterezéssel ) felület kezeljük. A különleges formavilágú kerti hintaágyaink saját

Asztalifoci csocsó
nyitható lábbal
csőhajlító, illetve lakatos üzemünkben készülnek. Általában kerti hintaágyainkhoz 6-8 féle laphabos szivacspárnát , 6-8 féle darálthabszivacsos hintaágy párnát kínálunk.

Saját importból is szerzünk be hintaágyakat, ezeket is inkább a magas műszaki színvonal és a jó ár érték arány jellemzi. Nem célunk az olcsó, gyenge egy szezonos áruk forgalmazása.

Évek óta gyártunk asztali focit ( csocsó asztalt ), valamint különböző gombfoci asztalokat.


Gombfoci asztal

Csocsó asztalokból közvetlenül a külföldi gyártótól is jelentős mennyiséget importálunk.

Az utóbbi időkben a magyar játékgyártók termékeit, többek között; társasjáték, építő játék, puzzle, hinták, kerti játékok, homokozók stb. is forgalmazzuk.

Lakatos üzemünkben különböző csőhajlítási, CO hegesztési, szerkezeti munkákat is vállalunk.

Szinterező műhelyünkben rövid határidővel magas minőségi színvonalon végzünk festési munkákat.


Irány a kert!


A modern technikai vívmányok számos területen megkönnyítik életünket, azonban bizonyos szempontból negatív következményekkel is jár, hogy a technika világában élünk. Számos gyermek választja a modern lehetőségeket, ha szórakozásra vágyik, ezáltal elhanyagolva a szabadtéri programokat.

A szülőknek azonban arra kell törekedniük, hogy gyermekeik minden tekintetben egészségesen fejlődjenek, melybe a mozgás és a szabadtéri lehetőségek is beletartoznak. Ennek értelmében érdemes olyan berendezésekkel bővíteni a kertet, melyek kicsalogatják a gyermekeket a szobából a friss levegőre.

Ilyen megoldás a pingpong asztal is, mely kortól és nemtől függetlenül mindenki számára aktív és élvezetes kikapcsolódást jelent. A pingpong folyamatos mozgásra ösztönöz, mégsem megerőltető, emellett gyorsan el lehet sajátítani néhány trükköt, melyek nagy sikerélményt okoznak a gyermekeknek. Egy pingpong asztal kiváló színtere lehet a testvéri vetélkedésnek, de akár egy családi bajnokságnak is helyet adhat.

Ha Ön is szeretné a szabadba csalogatni gyermekeit, rendeljen pingpong asztalaink közül!

pingpong asztal


Érdekességek a szánkókról


Manapság a szánkók legváltozatosabb fajtái ismerek, azonban számos típus, melyek például a skandináv népek körében gyakran használt változatok, hazánk éghajlatából kifolyólag nem terjedt el nálunk.

Funkció tekintetében is eltérő megoldásokról beszélhetünk, míg korábban egyes típusok a szegényebb réteg szállítóeszközeként szolgáltak, addig a tehetősebb polgárok szórakozás céljából hajtattak lovas szánokat. A szánkózás napjainkban rendkívül népszerű télisport, mely további igényeket vet fel a szánkók kialakításának tekintetében.

  • • A legnagyobb népszerűségnek a klasszikus fa szánkók örvendenek, akár egyszemélyes, akár kétszemélyes változatban, melyek időtállóságát, illetve a csúszás hatékonyságát általában fém megerősítés növeli.

  • • A fa modellek mellett egyre szélesebb körben elterjedtek a műanyag szánkók, amik speciális hidegtűrő anyag felhasználásával készülnek, valamint akár bébi üléssel kiegészített változatok is kaphatóak.

  • • A legújabb modellek a sportszánkók, melyek szintetikus gumiból készülnek, és rendhagyó kialakításuk miatt elsősorban az extrém sportok kedvelőinek ajánlottak.

A szánkózás kicsik és nagyok számára egyaránt élvezetes télisport. Ha az Ön családjának még nincsen szánkója, tekintse meg kínálatunkat és válogasson termékeink közül!

szánkó



Ajándékozzon örömöt!


Közeledik mindenki kedvenc ünnepe, ez pedig nem más, mint a karácsony. A szeretet ünnepét vannak, akik azért szeretik, mert szeretik megajándékozni szeretteiket, és vannak, akik azért, mert imádnak ajándékot kapni. Akárhogy is, az ajándéknak központi szerep jut karácsonykor.

Azonban a nagy esemény előtt még meg kell birkózni minden vállalkozó szellemű ajándékozónak a fő problémával, vagyis azzal, hogy mit adjanak szeretteiknek. Mi ebben szeretnénk nekik segíteni és néhány verhetetlen ajándék ötletet a figyelmükbe ajánlani!

Felejtse el idén a könyveket, a díszbögrét vagy az unalmas zoknikat, inkább ajándékozzon örömöt, mókát és kacagást! Mindezt hogyan? Mi sem egyszerűbb ennél: vásároljon sportszereket a család minden tagjának, akár közös használatra is! Gondoljon bele, ahogyan egy nyári délután az egész család körülállja a pingpong asztalt vagy a csocsót és egy felszabadult közös játékkal zárják a napot!

Tekintse meg kínálatunkat és válogasson termékeink közül, hogy igazán örömteli legyen az ajándékozás!

sporteszköz

Miért szeretünk csocsózni?


A csocsó rendkívül közkedvelt játék, kortól és nemtől függetlenül rengeteg hódolója van. Sokan azt gondolják, hogy ha nem szeretik a focit, a csocsózás sem nekik való, ám ez egyáltalán nem igaz, hiszen a játék sok tekintetben teljesen eltér a hagyományos futballtól, ezzel szemben számos előnnyel rendelkezik, melyeknek népszerűségét köszönheti.

A csocsózás néhány alapvető szabálya megegyezik a fociéval, ezáltal remek tanulási lehetőséget biztosít az érdeklődőknek, mégis, rengeteg dologban eltér a sporttól, ezáltal bárki számára élmény dús szórakozást nyújt, együtt játszhat a család, vagy versenyt rendezhetnek a barátok.

A csocsó igen nagy összpontosítást igényel, hiszen a saját játékosaink mozgatása mellett ellenfeleink támadására is figyelni kell, miközben nyomon követjük és rafináltan irányítjuk a labda mozgását, hogy gólt rúghassunk, így rendkívül izgalmas játékokra ad alkalmat.

Ha Ön is szeretne csocsó bajnokságot rendezni szerettei körében, itt az ideje, hogy beszerezzen egy saját csocsóasztalt! Rendeljen tőlünk és élvezzék a játékot!

csocsó



Gombfoci asztal – a kiváló szórakozás


Remek dolog a játékos kikapcsolódás. Ha van gyermekünk, a közös szórakozás élménye erősítheti a családi kapcsolatokat, és a gombfoci, ehhez tökéletes választás, akár felnőttek, akár gyerekek részére.

De mi is az a gombfoci?
Egy kis asztal, maga a pálya, amin a játékosok gomb alakú korongok formájában helyezkednek el, a foci mintájára. Nagyon hasonlít a csocsóhoz, csak itt mi mozgathatjuk kedvünk szerint az összes bábut.

Ez a Magyarországon rendkívül kedvelt, és széles körben ismert asztali játék a foci szabályain alapul. Célja is ugyanaz, mint a labdarúgásé. A játékidő alatt minél több gólt kell lőni az ellenfél kapujába.

Rendkívül kreatív játék, teret enged az egyéni értelmezéseknek, ezért mindenki máshogy játssza, és nagyon sok változata elterjedt, illetve sokszor „házi” játékszabályok szerint játsszák, melyeknek csak a képzelet szab határt.

A játék változatai:

  • • egyérintős
  • • három érintős
  • • 12 érintéses

Ha Önnek is megtetszett a gombfoci, látogasson el üzletünkbe, és válasszon gombfoci asztal kínálatunkból.

gombfoci



Mi a különbség a kültéri és beltéri pingpong asztalok között?


A pingpongozás mindenkiben nosztalgikus emlékeket idéz, a legszebb és legviccesebb pillanatok általában ilyen tevékenységek mellett születnek. A család vagy a baráti kör is nagyra értékel egy ilyen egyszerű játékot, ráadásul távol tartja a gyerekeket a tévétől és a számítógéptől is.

Néhány alapvető információt azonban érdemes tisztáznunk, mielőtt pingpongasztalt vásárolunk otthonunkba. Fel kell tennünk a kérdést, miszerint kül- vagy beltéri pingpongasztalt szeretnénk? Állandó jelleggel vagy alkalmanként szeretnénk használni? Fontos, hogy szétszedhető legyen? Milyen tárolási módot tudunk biztosítani a pingpongasztalnak?

Először is tudnunk kell, hogy a kül- és beltéri pingpongasztalok között a legnagyobb különbséget azok anyaga jelenti. A beltéri asztalokat általában pozdorjafából, míg a kültérieket műanyagból és alumíniumból készítik. A kültéri pingpongasztalokra jellemző, hogy a labda pattanási minősége hosszabb, emiatt különleges bevonatokkal próbálják javítani a szintet. A matt asztalbevonat mindkét esetben nagyobb játékélményt adhat, ám ezt csak a haladók tudják kiévezni.

Amennyiben minőségi kültéri vagy beltéri pingpongasztalt szeretne vásárolni, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon webshopunkban, kérdés esetén pedig keressen bennünket!

pingpong asztal



Kikapcsolódás az egész családnak


A családi programok között gyakran szerepel kirándulás, vagy a távoli rokonok meglátogatása hétvégén. De mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy ennél tovább is van?

Otthoni pingpong vagy csocsó bajnokság garantáltan a család minden tagjának kikapcsolódás. Ha nem szeretné, hogy a gyerekek rendszeresen a számítógép vagy tv előtt üljenek, érdemes beszerezni egy asztali csocsót vagy pingpongasztalt, mely szórakoztató programra csalogatja őket. Mindkettő remek szórakozás beltéren és kültéren egyaránt.

Termékeink időtálló anyagból készülnek, így mindenféleképpen hosszú távú befektetést jelentenek. Pingpongasztalaink és csocsó asztalok mindenféle méretben és típusban elérhetőek, így biztosan megtalálja az Önnek és családjának ideális változatot. Webáruházunkban kiegészítők is választhatóak, hogy termékeink maximális szórakozást biztosítsanak mindenkinek.

Válasszon csocsóasztalaink vagy pingpongasztalaink közül, velünk garantáltan jól jár! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!

családi program



Tökéletes kikapcsolódáshoz tökéletes kert


Bár a sűrű hétköznapok közepette elhomályosodhat a tény, mégis mindenki számára fontos a friss levegőn, kellemes környezetben töltött szabadidő, melyre ideális hely saját, szépen rendben tartott kertünk.

A minőségi kertkultúra meggyökerezhet bárki portáján: létrejöhet egy olyan kert, amely a megnyugvás, testmozgás, családi vagy éppen társasági élet ideális keretét adja. Játszani jó, gyerekként és felnőttként egyaránt. Kikapcsol, megmozgat, aktívan pihentet. Egy csokorba gyűjtöttünk néhány kerti eszközt és játékot, melyek vidám perceket okoznak gyerkőcöknek és játékos felnőtteknek.

Webáruházunk ajánlataiban egyaránt szerepel hintaágy és csocsóasztal is. Tud-e annál megnyugtatóbb és jobb kerti szórakozást, ahol mindenki megtalálja a saját kedvére való „játékszert”? Képzelje el, hogy az idősebb generáció képviselői egy ringató hintaágyon figyelik, ahogy az ifjú trónkövetelők csocsó bajnokságot folytatnak.

Ha Ön is szeretne ilyen tökéletes kikapcsolódáshoz jutni, válogasson kínálatunkból, és használja ki kertje előnyeit!

hintaágy



Játékok tavasztól őszig!


Ez az az időszak, amikor kiélvezhetjük és felfedezhetjük a különféle szabadtéri játékokat. Általában kellemes idő jellemző a tavaszi és nyári hónapokban, és csak ritkán kell esőtől vagy erős széltől tartani, ami hamar elronthatja a kültéri szórakozást.

Milyen kültéri játékokat, illetve sporteszközöket szerezhet be tőlünk? Minőségi pingpong asztalokat, legyen szó hobbiról vagy sportról, különféle gördeszkákat, vagy akár kerti gyermek hintát. De nem csak az aktív szórakozásé a főszerep nálunk, hanem ha csak szeretne feltöltődni a friss levegőn, élvezni a napsütést és a meleget, hintaágyak széles választékával várjuk. Ha esetleg mégis rossz idő lenne, és benti szórakozásra lenne szükség, remek asztali csocsókat, gombfocit, de akár beltéri pingpong asztalt is kínálunk, az arra vágyóknak.

Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, készséggel állunk rendelkezésére, hogy igazi élmény legyen az idei nyár! Tájékozódjon weboldalunkon, és rendeljen még ma!

játékok tavasztól őszig



Sportolj játszva!


Az ember életében nagyon fontos szerepet játszik a mozgás és a sport. Ugyanakkor szeretjük jól érezni magunkat sportolás közben is. Erre remek lehetőség a pingpongasztal. Szórakoztató, játékos tevékenység, de ugyan akkor észrevétlenül sportolunk is.


Ma már rengeteg olyan játék, szórakoztató tevékenység létezik, amik nem tesznek jót nekünk fizikálisan és szellemileg sem. Ezzel szemben a pingpongasztal kitűnő eszköz arra, hogy egészségesen szórakozzunk.


Felnőttek és gyerekek számára is egyaránt élvezetet nyújt. Csoportos szórakozásnak is kitűnő. Áthívhatjuk barátainkat, családtagjainkat és rendezhetünk egy pingpong versenyt.


Használata egyszerű és akár egyedül is tudunk vele játszani, ha felhajtjuk az egyik oldalát.


Fontos a pingpongasztal anyaga. Kültéri pingpongasztalok műgyantából, míg a beltéri pingpongasztalok pozdorja fából készülnek. Így vásárlás előtt jól át kell gondolnunk, hogy milyen típust választunk. Hamar tönkre tehetjük a pingpongasztalunkat, ha felcseréljük a kettőt.


Különböző színekből és formákból tud választani nálunk. Nagy választékkal várjuk!


Ha úgy döntött, szeretne nálunk vásárolni pingpongasztalt, látogasson el hozzánk vagy keressen minket telefonos elérhetőségeink egyikén!


Sportolj játszva



Érdekesség a csocsó történetéről


A csocsózás nem mai találmány, hiszen 1860-ban indult a szervezett futball először és ezt követte az asztali futball. Mára már közkedvelt szórakoztató tevékenységgé vált a csocsózás.


Egyre több helyszínen található csocsó. Bárokban, klubokban, kocsmákban, szórakozóhelyeken, fesztiválokon, közösségi eseményeken és már munkahelyeken, iskolákban is találkozhatunk a csocsóval.


A csocsó Nyugat-Európából ered. A legelső csocsóasztal feltalálója egy francia férfi volt, Lucien Rosengardt, aki a játékot eredetileg baby-foot-nak nevezte el. Egy svájci cég kezdte el a csocsó tömeges gyártását és Svájcban, Németországban, illetve Belgiumban volt a legelterjedtebb. Viszont a többi európai országban egészen a II. világháborúig nem volt közkedvelt.


A csocsónak a szórakoztatás és a szabadidő kellemes eltöltése mellett jótékony hatásai is vannak. Hiszen nem csak játékra, versenyek rendezésére nagyon jó, hanem a rehabilitációban is fontos szerepet játszik. A kéz és a szem koordinációját javítja.

Ha Ön is szeretné a szórakozás örömét élvezni és a jótékony hatásait tesztelni önmagán, akkor rendeljen tőlünk csocsóasztalt!


Érdekesség a csocsó történetéről



Érdekességek a gombfociról


A gombfoci születése az 1910-es évekre tehető, és legtöbb információ szerint magyar találmány. Az alapszabályok kialakulását a Szektor Klubhoz kötik és máig megállta a helyét.


Mivel a későbbiekben csapatonként változtak a szabályok, így 1964-re egy mindenki által elfogadott szabálykönyvet adtak ki. Hivatalos sportággá az 1960-as években kezdett válni. 1989. szeptember 30-án 17 klub megalkotta a Magyar Asztali-labdarugó Sportszövetséget, Budapesten.


Versenyszerű gombfoci űzéséhez a következő eszközökre van szükség: gombfoci asztal, kapuk, bábuk, labdák, nyomópálcák és szektormérő.


A gombfocinak több változata is ismert:

  • 12 érintéses, ahol a csapat legfeljebb 12 érintésből lőhet gólt
  • Szektorlabda, az egyérintős változat, passzolási lehetőséggel kiegészült verziója
  • Egyérintős
  • Háromérintős, ahol csapatonként három egymást követő érintésre van lehetőség

A gombfoci mára olyan közkedvelté vált, hogy számtalan hazai és külföldi szövetség létezik, rengeteg kisebb és nagyobb bajnokságot rendeznek évente, és a szükséges eszközök, így a gombfoci asztalok kínálata is jelentősen megnőtt.

Ha Ön is kedvet kapott, nézzen körül kínálatunkban és rendeljen minőségi gombfoci asztalt!


Érdekesség a csocsó történetéről



Miből áll a szánkó?


A hideg idő beköszöntével már nem sok választ el minket attól, hogy leessen az első hó – akkor pedig irány a domboldal! A szánkózás kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek móka, ha van rá lehetőség, akkor kár lenne kihagyni a télből ezt a szórakozást.


De mi is az, amire ülünk?


A szánkók története nagy múltra tekint vissza. Az a forma, amelyet ma klasszikusnak tekinthetünk, az 1800-as évek végén alakult ki és a Svájci Davos településről származik – egészen pontosan itt tartották meg az első hivatalos keretek közé sorolható szánkóversenyt.


A szánkók alapja a két hajlított fatalp, amin az egész szerkezet csúszik. Ezek csatlakoznak két vagy három tartóval a szánkó ülőrészéhez. Maga az ülés lehet fa lécekből kialakított alkalmatosság, de erős szövet is – annyi a lényeg, hogy a ráülőket elbírja. Ezen felül a szánkókhoz tartozik még az a keresztrúd, amelyre az irányítózsinórt kell kötni, illetve egyes modelleknél előfordul karfa is az ülésnél.

Tekintse meg Ön is választékunkat, ahol többféle szánkótípus közül választhat! Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk!


Érdekesség a csocsó történetéről



Hogyan kezdődött a pingpong?


A pingpongozás nem új keletű sport, nagy hagyományai vannak szinte minden kultúrkörben. A pingpongozás eredete a 12. századra vezethető vissza, amikor is az asztaliteniszhez nagyon hasonló játékkal töltötték el szabad idejüket az emberek, és a korabeli Európában egyre elterjedtebb lett.


De leginkább a 19. század végén és a 20. század elején kezdett elterjedni mai formájában a pingpongozás és a pingpongasztal kontinensünkön. Később már nagy népszerűségnek örvendett Ázsiában, Kínában, Japánban és Koreában is.


Egyre többen űzték ezt a sportágat, és ezzel párhuzamosan elkezdődött a pingpong, mint versenysport is. Ekkor már a pingpong szabályait is véglegesítették, illetve megalakultak az első pingpong klubok is. 1988-ban az Olimpiai játékokon már helyet kapott a pingpong is.


Ma már több millió aktív játékost tartanak számon, és a világ egyik legnépszerűbb szabadidős sportjai közé tartozik. Látható, hogy a pingpong térnyerése és népszerűsége nem véletlen, hiszen egyszerűek és könnyen tanulhatóak a szabályok, szórakoztató és lendületes a játék, és nincs szükség hozzá semmilyen előkészületre, csupán egy jó minőségű pingpongasztalra.


Remek lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak a pingpongozás. Nézzen körül pingpongasztalaink kínálatában! Nálunk garantáltan a legjobb minőségű pingpongasztalok várják!


Hogyan kezdődött a pingpong?



   
1211 Budapest, Központi u.31. (Csepel Művek) • Tel.: Ügyintézés munkaidőben:06-1-425-3333. • Mobil: Munkaidő után hívható Mobil: 06-30-919-9949 • info@szervalduo.hu • Minden jog fenntartva! • Webfejlesztés: Epic.hu